Gelukkig, deze zomer draaien we door. In de maanden mei, juni, juli en augustus willen we u kleinkunsttheater aanbieden.

Een aantal artiesten heeft aangegeven toch voorstellingen te gaan geven. Hopelijk kunnen we nu eindelijk u ons aanbod aanbieden. Alles vindt plaats onder de restricties van de coronamaatregels. Hieronder ziet u ons voorlopig aanbod en kunt u kaarten bestellen. Mocht de voorstelling niet doorgaan, dan wordt u betaling teruggestort.

ZOMERPROGRAMMA THEATER DEN ENGHEL

MARJOLEIN MEIJERS 

Muziek: Van Berini tot Solex


DO 01 juli 2021 20.00 UUR € 15,-

(excl. € 2,- reserveringskosten)

Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.

Lees meer

MAARTEN VAN ROSSEM

Historicus, commentator


DO 17 juni 2021 20.00 UUR € 17,-

(excl. € 2,- reserveringskosten)

Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Al meer dan tien jaar vindt u in zijn eigen magazine, Maarten! diepgravende interviews en scherpe analyses…

 


Lees meer

JORIS LINSSEN & CARAMBA

Muziek: Theatertour RAAK


DO 27 MEI 2021 20.00 UUR € 17,-

(excl. € 2,- reserveringskosten))

De theaterconcerten van Joris Linssen & Caramba zijn vurig en intiem. Joris vertelt persoonlijke verhalen en zingt samen met zijn band prachtige liederen.

 Lees meer

ZORITA

Muziek


DO 03 JUN 2021 20.00 UUR € 20,-

(excl. € 2,- reserveringskosten)

Zorita is een rauw opzwepend gepeupel. De bohemienmuziek van de band heeft een eclectische mix van instrumenten zoals orgels, synths, trompet en viool. In combinatie met bas, drums en gitaren, evenals de rauwe stem van frontman Carlos Zorita Diaz, creëert dit een volledig uniek geluid. Lees meer

OPENING THEATER DEN ENGHEL

Preview van artiesten


ZA 19 SEP 2020 14.30 - 17.30 UUR

Deze middag hebben verschillende artiesten een preview gegeven van hun komende voorstelling in Theater Den Enghel. Het was een fantatische middag met 3 X sprakelende optredens. Deze kleinkunstartiesten waren:

Kirsten van Teijn, Alex Roeka, Fred Delfgaauw, Zorita (Grote Zaal) Marjolein Meijers en Stichting BAM (Kleine Zaal).

© 2020 Informatie, teksten en fotografie komt van sites van desbetreffende voorstellingen en/of artiesten.

Wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot (foto)materiaal op deze website / nieuwsbrief te achterhalen. Eenieder die meent dat zijn/haar materiaal zonder voorafgaande toestemming hier is gebruikt, verzoeken wij om zich binnen 4 weken tot ons te wenden.

Cultuur is datgene wat overblijft

wanneer men alles vergeten is wat men geleerd heeft.


Selma Lagerlof