Logo Theater Den Enghel Bergen op Zoom

Theater Den Enghel mag je 'vanaf het najaar in 2020' verwelkomen!

Wij doen dit gastvrij, op 1,5 meter, coronaproof.


Wij vragen je geduld en je medewerking. Wat houdt een bezoek aan coronaproof Theater Den Enghel voor jou als bezoeker in?


Kaarten kopen
1. Per zaal geldt een beperkte capaciteit.
2. Kaarten zijn alleen online te boeken via www.theaterdenenghel.nl. Je kunt geen zitplaats(en) kiezen.
3. Als je een ticket bij ons koopt ga je automatisch akkoord dat je geen gezondheidsklachten of -symptomen hebt en accepteer je dat als je ziek bent of wordt op de dag van de voorstelling, je de voorstelling niet kunt bezoeken.
4. Koop je meerdere tickets per voorstelling, dan gaan wij ervan uit dat jullie tot één huishouden behoren. Is dit niet het geval? Koop dan apart tickets.
5. Regelmatig ontvang je een mail met actuele bezoekinformatie.


Vooraf aan je bezoek aan Theater Den Enghel
1. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid.
2. Toiletbezoek bij Theater Den Enghel is mogelijk, maar beperkt. Tijdens de voorstelling is toiletbezoek niet mogelijk. Wel vooraf en na afloop. Er is geen pauze tijdens de voorstelling zelf. Het is vast prettig dit van tevoren te weten.


Tijdens je bezoek aan Theater Den Enghel
· Vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling gaan de deuren van Kunstmin open.
· Wij begeleiden je zo vlot mogelijk naar je zaal.
· Consumpties die je bij de bar koopt, kun je mee de zaal innemen en daar nuttigen.
· Je krijgt een plaats toegewezen op volgorde van binnenkomst en wij wijzen onze bezoekers plaatsen toe in sets van 2 plaatsen. Kom je met bijvoorbeeld 4 personen uit twee verschillende huishoudens, kom dan samen aan bij Theater Den Enghel en je wordt geplaceerd op volgorde van binnenkomst.
· Per zaal zijn er 1 of 2 rijen die wij toewijzen aan bezoekers met 1 ticket. Kom je bijvoorbeeld met 3 personen uit twee verschillende huishoudens, dan krijgt het duo uit hetzelfde huishouden een plaats op volgorde van binnenkomst op een set van twee stoelen. De derde persoon krijgt een plaats toegewezen op de rij met eenpersoonsplaatsen.
· Tussen jou en je mede-bezoekers bevinden zich lege plaatsen om een passende afstand te garanderen.
· Bij aankomst tref je een desinfectiepunt aan. We verzoeken je hiervan gebruik te maken.
· We zullen je een gezondheidsvraag stellen bij aankomst. Bij twijfel over je gezondheidstoestand mogen we je helaas niet ontvangen. Theater Den Enghel retourneert geen niet-gebruikte tickets.
· Houd altijd 1,5 meter afstand tijdens je bezoek van medebezoekers en van onze medewerkers.
· Volg de looproutes en instructies die staan aangegeven in onze gebouwen. Onze medewerkers staan voor je klaar om te helpen.
· We verzoeken je vriendelijk aanwijzingen van onze medewerkers (omtrent hygiëne en veiligheid) altijd op te volgen. Daarnaast vertrouwen wij op de eigen verantwoordelijkheid van onze bezoekers.
· De garderobe is niet beschikbaar, dus graag je jas en tas met je meenemen en onder je stoel plaatsen.
· Een medewerker wijst onze bezoekers naar de plaats in de zaal en bij het vertrek uit de zaal. Kom je met personen uit hetzelfde huishouden, dan mag je naast elkaar zitten. Kom je met iemand samen van buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5 meter afstand te bewaren. Koop in dat geval je kaarten apart.
· Je kan alleen contactloos en met PIN betalen.
· Tijdens de voorstellingen is er geen pauze.


Horeca
Onze horeca is geopend maar je kunt er vooraf niet plaatsnemen omdat je meteen plaats zult nemen in de zaal. Je kunt vooraf aan de voorstelling een drankje en snack kopen die je in de zaal kunt nuttigen. Voor de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers houden we ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM, de noodverordening van de Veiligheidsregio en het protocol van de Vereniging van Schouwburg- en Concertzalen (VSCD).


Hygiënemaatregelen
1. Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen.
2. Schud geen handen en vermijd fysiek contact met anderen.
3. Was regelmatig je handen (minimaal 6x per dag) per keer minimaal 20 seconden met water en zeep, waarna handen gedroogd worden met een papieren handdoek of blazer.
4. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
5. Gebruik papieren zakdoeken om je neus te snuiten en gooi deze daarna direct weg in een afsluitbare vuilbak. Was daarna je handen.


Maatregelen bij gezondheidsklachten
1. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid.
2. Er zal voor elke bezoeker een gezondheidscheck plaatsvinden bij de ingang van Theater Den Enghel. Bij geconstateerde klachten heeft Theater Den Enghel het recht om toegang tot het gebouw te weigeren.