Stichting BAM

Muziek: Door de Bril van Annie M.G.

VR 20 NOV 2020 20.00 UUR € 15,-

Iedereen kent Annie M.G. Schmidt. Of het nu Jip en Janneke, Puk van de Petteflet of Spin Sebastiaan is – ze zitten in ons collectief geheugen. Maar Annie M.G. heeft ook veel werk voor volwassenen geschreven, denk bijvoorbeeld aan Ja Zuster, Nee Zuster, Heerlijk duurt het langst en Foxtrot. Haar markante persoonlijkheid hoor je hierin duidelijk terug: eigenwijs, geestig, dubbelzinnig en vaak ook maatschappijkritisch. Er is veel veranderd sinds Annie M.G. het op papier zette, maar haar werk is juist in deze tijd nog steeds actueel.

 

Stichting BAM laat het publiek tijdens de ze muziektheatervoorstelling door de bril van Annie M.G. Schmidt kijken, als eerbetoon aan dit nationale icoon op haar 100ste verjaardag.

Ondersteund door een vierkoppig live combo, brengt het gezelschap liedjes, gedichten en verhalen van Annie M.G.. Pure kleinkunst, zonder opsmuk. Dat wordt een feest van herkenning!

 

Stichting BAM is een lokaal amateurgezelschap met creatieve makers die muziektheater creëren. Onder leiding van professionals maken zij hun eigen voorstelling en brengen zij letterlijk en figuurlijk een ander geluid. In een klein gezelschap wordt de diepte ingegaan met het materiaal waar mee gewerkt wordt, waardoor unieke en verrassende voorstellingen ontstaan.

Telefoon 06 30339369

© Theater Den Enghel, Bergen op Zoom | vormgeving/hosting www.bakxxx.nl | Disclamer

- 'Kleinkunst' Theater midden in de stad -