Logo Theater Den Enghel Bergen op Zoom

ZA 27 januari 2024 STOELEMAT

VASTENAVEND CONCERT

De Sjefkes

Aanvang 19.30 uur


VR 2 februari 2024 DEN ENGHEL

KRABBESTAMP BAL

Krabbestamp

Aanvang 21.00 uur


ZA 3 februari 2024 STOELEMAT

TUSSE DE SCHUIFDEURE

Stichting Vastenavend

Zaal open: 13.00 uur


ZA 3 februari 2024 DEN ENGHEL

44 JAAR LAFFESEEKE

Laffeseeke

Zaal open: 20.00 uur


ZA 10 februari 2024

KINDERDWEILEN

Stoelemat Zaal open: 15.00 uur

Den Enghel Zaal open 14.00 uur


Z0 11 februari 2024

DWEILBANDFESTIVAL

Stichting Vastenavend

Stoelemat Zaal open: 14.00 uur


MA 12 februari 2024

KINDERDWEILEN

Stoelemat Zaal open: 15.30 uur

Den Enghel Zaal open 14.30 uur


Z0 11 februari 2024

SLUITING

Stoelemat Zaal open: 17.00 uur

Den Enghel Zaal open 15.00 uur


_______________________________________________________________________________________________


ZA 27 en 28 januari 2024

Me Gaan Nie Mè Pesjoen

Krabberettekettet


Ok di jaar weer 'n Krabberettekettet.
Arstikke fantasties dagge d'r weer bij wul zijn. Webbe weer 'n leuteg en muzikaal pregramma inmekaar geknutseld en opelek gaan jullie da leuteg vinde.
'n Uitvoering met sketsjes opòògstaandnivo, muzikale intermetso's, en gekke situaties.
Lekker Berregs dus.


UITVERKOCHT


ZA 27 januari 15.00 uur,

zaal open 14.00 uur

ZO 28 Januari 14.00 uur,

Zaal open 13.00 uur

_______________________________________________________________________________________________


ZA 30 december 2023

Oliebollenconcert

PROEFMEI


ProefMei’s Oliebollenconcert is naar het origineel van EBJSO Brandaris. Het orkest stond meer dan 40 jaar garant voor de eindejaar reünie van de stad. Mede daarom zijn de leden eregast van het nieuwe orkest EBJSO 2023.

Daar waar EBJSO bij Brandaris stond voor het ‘Eerste Bergse Jazz Straat Orkest staat het bij het orkest 2023 voor het ‘Eerste Bergse Jazz Silvester Orkest’. Hiermee maken initiatiefnemers Kees Nuijten en Dennis van Tilborg een knipoog naar good old Brandaris, jarenlang de muzikale kracht achter het Oliebollenconcert.

ProefMei’s Oliebollenconcert vindt plaats op de laatste zaterdag van het jaar, 30 december. Door de organisatoren wordt dit gezien als een veilige keuze. In het verleden was het op oudejaarsdag voor sommigen namelijk lastig naar huis gaan…


ZA 30 December 2023
17.00 UUR Gratis entree

_______________________________________________________________________________________________


ZO 14 januari 2024

Nieuwjaarscocert

Bill Bounders Orchestra met Lisette Spee


Een muzikale traditie voortgezet

Kom genieten van het Nieuwjaarsconcert van Bill Bounders Orchestra (BBO). De Nieuwjaarsconcerten van deze Bergse bigbandformatie hebben een lange traditie en worden altijd druk bezocht. Theater Den Enghel is een uitgelezen locatie. Centraal gelegen in de binnenstad met een professioneel podium voor de band en zitjes in de sfeervol ingerichte zaal. Het orkest onder leiding van Jan Spruit en onze zangeres Lisette Spee staan vol enthousiasme gereed om er een prachtige en gezellige middag van te maken. Ons laatste optreden tijdens JazzBoz 2023 op het Beursplein was een groot succes. Ook vorig jaar genoot het publiek met volle teugen van ons Nieuwsjaarsoptreden. Het repertoire bestaat uit bekende jazzstandaards, maar er staan ook meerdere vernieuwende stukken op het programma. Voor velen is het een feest van herkenning. Nooit geweest? Laat je verleiden en kom ook!


ZO 14 januari 2024
15.00 UUR Gratis entree

_______________________________________________________________________________________________


HIERONDER VERSCHOVEN VOORSTELLINGEN

Nieuwe datum volgt

ZORITA

Muziek


Zorita zijn een rauw opzwepend gepeupel. De bohemienmuziek van de band heeft een eclectische mix van instrumenten zoals orgels, synths, trompet en viool. In combinatie met bas, drums en gitaren, evenals de rauwe stem van frontman Carlos Zorita Diaz, creëert dit een volledig uniek geluid. Door invloeden van over de hele wereld te combineren in pakkende popsongs, zal een avond met Zorita gegarandeerd elk feest tot leven wekken.

Niet te verwarren met Calexico, Hans Zimmer, Tom Waits of Leonard Cohen.


★★★★

“One of the most intriguing Dutch records of the year.”

 Musicmaker Magazine

 

“Zorita has matured as a band with an unique sound: great songs, arranged by eight musicians with a surplus in taste and imagination.”

Enola.be

 

“Sleek, thoughtful, emotional, carefully crafted – this is top shelf indie-pop. Highly recommended.”

Independent Clauses

 

★★★★

“Terrifyingly impressive!”

Rootstime


© zorita.nl


ZA -- --- 2023 20.00 UUR € 22,-

_______________________________________________________________________________________________


Nieuwe datum volgt

CRUEL MOON

featering Eugène den Hoed

Americana & Beyond | Muziek


Cruel Moon neemt je mee in de muziek die zich kenmerkt door de roots
van met name de zuidelijk Amerikaanse staten. Een mengeling van genres
van oa. country & western, folk, bluegrass, roots-rock en blues, vaak in een eigen jasje gestoken zonder het authentieke te verliezen, zo zou je het muziekgenre Americana kunnen omschrijven.

Songteksten trekken de aandacht door de uiting en essentie van herkenbare levenssituaties. Met ook voor deze muziek een jarenlange passie kon het initiatief om een Americana band op te richten voor Bergenaar Eugène den Hoed niet uitblijven. Hoewel Cruel Moon nog betrekkelijk jong is, hebben alle bandleden de nodige podiumervaring .


Nog altijd door vele collega’s zeer gewaardeerd is Eugène met zijn onmiskenbare gitaarspel én sound zowel als solist en begeleider altijd smaakvol en verrassend. Samen met zangeres Caroline van Campenhout, bassist/zanger Dirk van Eck en drummer Ad Hoendervangers, krijgt elke song de juiste ‘touch’ om de luisteraar te ‘raken’.


Cruel Moon is niet alleen de naam van de band maar tevens één van de
vele smaakvolle songs van Buddy Miller, een grote naam in het ‘Americana field’. Het Cruel Moon-repertoire is zeer gevarieerd en omvat naast Buddy Miller nummers van o.a. Terri Clarke, Sheryl Crow, Rosanne Cash, Leann Rimes.
Met hart en ziel in de muziek kruipen, spelen vol passie en ingetogenheid op het juiste moment, dat is wat deze muzikanten doen.
Luister, kijk, beleef en geniet!


****
Dit concert staat tevens in het teken van het passeren van Eugène’s
vijfenzeventigste levensjaar.


ZO -- --- 2023, 
15.00 UUR Entree Gratis

_______________________________________________________________________________________________


Door een plotseling medisch noodgeval is de voorstelling niet doorgegaan. Voorstelling wordt doorgeschoven naar een latere datum. Zodra deze datum bekent is zullen we dat bij de gekochte kaarten en hier aangeven.DO 21 oktober 2021

VAN BERINI TOT SOLEX

Marjolein Meijers,
Walter en Onno Kuipers | Muziek


Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.
In verband met de nu geldende corona maatregelen mogen er meer bezoekers ontvangen worden. De entreeprijs is daarom aangepast. Mensen die reeds een kaart hebben gekocht, kunnen op één kaart met tweeen de voorstelling bijwonen of krijgen € 7,50 retour aan de kassa.


DO -- --- 2023
20.00 UUR € 9,50

_______________________________________________________________________________________________


HIERONDER GESPEELDE VOORSTELLINGEN 2021-2022-2023

ZO 5 november 2023

C'EST MA VIE

Caroline Rutten


Na het succesvolle “Aimer toujours” vorig najaar, waarin het werk en leven van Edith Piaf werd verteld en bezongen is het de Alliance Française Bergen op Zoom ook voor het komende najaar gelukt een  programma met Franse Chansons te brengen.

 

In het programma ‘C’est ma vie’ brengt zangeres Caroline Rutten de mooiste Franse klassiekers op geheel eigen wijze tot leven. In 2019 won zij de 35e editie van het Concours de la Chanson Alliance Française. Sindsdien vertolkt ze samen met haar band het chanson door heel Nederland en België.


Laat je meevoeren op een muzikale reis waarin chansons van onder andere Aznavour, Brel en Piaf ten gehore worden gebracht. Daarnaast zullen enkele pareltjes van het Nederlandse lied en vertalingen hiervan naar het Frans voorbijkomen. Aan de hand van de muziek in het programma ‘C’est ma vie’ verhaalt Caroline over de betekenis die deze chansons hebben in haar leven.

 

Caroline wordt begeleid door haar band bestaande uit Dirk Overbeek op accordeon, Hugo Filius op piano en Floris-Jan van den Berg op contrabas. 

 

In november brengt Caroline haar debuut EP  'C'est ma vie' uit, waarin ze een brug slaat tussen het Franse chanson en het Nederlandse luisterlied. In aanloop daarvan zullen de komende tijd enkele singles worden uitgebracht die te beluisteren zullen zijn op Spotify.

 

Wanneer: 5 november 2023

Waar: Theater Den Enghel

Tijdstip: 15:00 uur

Kaarten à: € 10,--

Aanmelden via:  culture.bergenopzoom@afpb.nl

 

Omdat we graag willen weten hoeveel stoelen we klaar moeten zetten willen we u vragen u via de mail vooraf aan te melden.


ZO 5 november 2023
15.00 UUR Kaarten € 10,-

_______________________________________________________________________________________________


ZO 29 oktober 2023

BACK IN TIME

Flower Power & Beat Music


Een geweldig muzikaal evenement! Het samenvoegen van twee muziekstromen uit de jaren 60, gespeeld door talentvolle bands zoals Mellow Yellow 69 en The Retro's, belooft een nostalgische en opwindende ervaring voor liefhebbers van dit tijdperk. De strakke riffs, bonkige beats, heldere stemmen en melodieuze akkoorden die kenmerkend zijn voor de muziek uit de jaren 60, brengen de geest van die tijd tot leven.

Het feit dat de huidige jongeren kunnen meezingen met deze bekende muziek, laat zien hoe tijdloos en meeslepend deze muziek is. Of je nu wilt zwijmelen bij de melodieën of wilt dansen op de beats, dit evenement is de perfecte gelegenheid om de sfeer van de jaren 60 opnieuw te beleven. Het is geweldig om te zien dat bands zoals Mellow Yellow 69 en The Retro's de muziek uit die tijd levend houden voor nieuwe generaties om van te genieten. Veel plezier voor iedereen die dit evenement bijwoont!

https://www.facebook.com/groups/470432721282035


ZO 29 oktober 2023
Zaal open 15.30 UUR Gratis Entree

_______________________________________________________________________________________________


ZO 01 oktober 2023

VAN PUB NAAR THEATER

Pickleweed, Ierse Folk | Muziek


PICKLEWEED, Engels voor zeekraal, is een gewas dat aan de oevers van de Oosterschelde groeit.

Een specialiteit uit onze streek dus, net als dit bandje.
Eén dame en vijf heren gaan op een pittige manier aan de slag met het betere Engelstalige folk-repertoire. Van Ierland tot Texas zou je kunnen zeggen. 
Muziek voor in de pub, maar dan nu in het theater. Toegankelijke, bekende en onbekende stukken, traditionele en nieuwe songs. 
Folk met een twist waar het plezier van afspat!

Een theatervoorstelling waarbij je ontspannen luistert naar de band, maar waarbij ondertussen een drankje kan worden genuttigd.

"All ups to the atmosphere!” 

Kijk voor meer info op
www.pickleweed.nl en/of op de Facebookpagina van de band. 


Kaarten verkrijgbaar á € 8,- (incl. 1 koffie of thee consumptie) bij de leden van de band en via PICKLEWEED.live@gmail.com.

Aan de zaal tegen contante betaling.


ZO 01 oktober 2023
Zaal open 14.00 UUR € 8,00

_______________________________________________________________________________________________


7, 8 en 9 juli 2023

DE GELOGEN WAARHEID

Mysteriy/Komedie

Georganiseerde chaos door Toneelgroep het Kruispunt i.s.m. Jeugdtheater Rotonde)


Regisseur Pieter Kruidnagel presenteert: 'De gelogen waarheid', opgevoerd door Theatergroep het Kruispunt, zijn theaterdebuut.

 

Het Kruispunt bestaat uit jonge maar 'ervaren' spelers die de kijker meenemen in het mysterie van de Zwarte Bergen. In het spannende verhaal (geschreven door Pieter Kruidnagel) gaat vader Norbert met zijn gezin naar een huisje in een afgelegen bosgebied. Daar aangekomen blijkt al snel dat niets is wat het lijkt.

De voorstelling is een vier-akter met tussendoor de gelegenheid voor een korte borrel. De vrijdagavond wordt ingekleed met een speciale première: UITSTREEKEND biedt tussen de aktes door een viergangen Streetfood arrangement aan. Zo zult u zowel tijdens als tussen de bedrijven door smullen.


Hoewel Theatergroep het Kruispunt zichzelf als zelfstandige vereniging presenteert, biedt Jeugdtheater Rotonde achter de schermen ook steun aan deze productie. Nieuwsgierig geworden? Regisseur Pieter Kruidnagel maakt graag kennis met u en is na de voorstelling in de gelegenheid om handtekeningen uit te delen.

 

www.jeugdtheaterrotonde.nl


7 juli 2023 18.30 Première

incl. streetfood arrangement € 48,50

Zaal open 18.00 uur

8 juli 2023 19.30 uur € 10,-

Zaal open 19.00 uur

9 juli 2023 14.00 uur € 10,-

Zaal open 13.30 uur


_______________________________________________________________________________________________


07 MEI 2023

LENTE CONCERT

Gemengd koor Casu Quo


www.cq-koor.nl/


07 MEI 2023 13.30 UUR GRATIS

Zaal open 13.00 uur.

_______________________________________________________________________________________________


© Cok van Vuuren

21 APRIL 2023

WONDERFUL TONIGHT

Ocobar speelt Eric Clapton | Theaterconcert


De muziek van Eric Clapton zit diep in het DNA van de heren van Ocobar. Clapton speelt in 1963 bij The Yardbirds, het jaar waarin Cok van Vuuren, de virtuoze gitarist van Ocobar, wordt geboren. Clapton is zijn muzikale held en grote voorbeeld. In 1978 draait Rob Wijtman, de weergaloze drummer van Ocobar, non-stop het singletje Wonderful Tonight. Zijn broer Bart Wijtman krijgt zijn eerste basles in 1985: Forever Man van Clapton staat op zijn lessenaar.

In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld.

Van Cream naar de MTV Unplugged-sessie. Claptons mooiste songs zoals Tears in Heaven, Layla, Crossroads, Lay Down Sally met de sound van Ocobar!

bas en zang: Bart Wijtman

gitaar en zang: Cok van Vuuren

drums en zang: Rob Wijtman

 

www.ocobar.nl


21 APR. 2023 20.00 UUR € 18,00

Zaal open 19.30 uur.

_______________________________________________________________________________________________


VR 24 mrt. 2023 20.00 uur

ANDY MARCELISSEN

Op Verzoek | Humorist/Volksvermaker


Andy Marcelissen trekt met zijn uitvoeringen door het Brabantse en Limburgse land. Hij benadert zijn publiek op een luchtige, terloopse wijze. Achter het spontane enthousiasme en de schijnbare achteloosheid, schuilt een ongeleide gretigheid. Kolder, zang, kippenvel, op het randje, over het randje, absurditeit. In de voorstellingen van Andy Marcelissen zit alles.

Andy Marcelissen is een humorist in hart en nieren. Dat heeft hij bewezen als tonprater, conferencier, tv-weerman Henk Huppelschoten en als Dichter des Larielands. De combinatie van dit alles heeft geleid tot zijn succesvolle theaterprogramma’s.24 MRT. 2023

20.00 UUR € 15,00

Zaal open 19.30 uur


_______________________________________________________________________________________________


1 JAN. 2023 15.30 UUR

PROOST 2023

Nieuwjaarscaroussel m.m.v.


Mellow Yellow 69

Jazzy Boys

Jeroen Hendrikx


Lekker even elkaar Nieuwjaar wensen in een ongedwongen sfeer met gezellige muziek. 

 


1 JAN. 2023 15:30 UUR Gratis Entree

_______________________________________________________________________________________________


© Richard Beukelaar

15 DEC. 2022 20.00 UUR

CENTRAL PARK
The Story of Simon & Garfunkel

Niels van der Gulik en Frank Kooijman | Theaterconcert


Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg?

 

Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien. 

 

Behalve dat Central Park een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

 

zang: Niels van der Gulik

zang, gitaar: Frank Kooijman

percussie: Richard Heijerman

teksten: Niels van der Gulik

regie: Eva Bauknecht

www.nielsvandergulik.nl


15 DEC. 2022 20:00 UUR € 20,00

Foyer/Zaal open 19:30 uur

_______________________________________________________________________________________________


04 NOV. 2022 19.30 UUR

DICHTERBIJ

Joris Linssen & Caramba | Muziek


De zevende avondvullende voorstelling Dichterbij van de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen is een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol.

 

Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij in deze dampende en ontroerende show.

 

De Carambaatjes komen altijd dichterbij!

 

Joris Linssen: zang en teksten

Marcel van der Schot: piano, accordeon en zang

Djem van Dijk: zang en percussie

Kees van den Hoogen: gitaar en zang

Erik van Loo: contrabas en zang

 

regie: Aike Dirkzwager

 

Najaar 2021 verscheen tevens de gelijknamige cd. 

 

www.jorislinssen.nl


04 NOV. 2022 19.30 UUR € 20,00

_______________________________________________________________________________________________


ZO 09 okt. 2022 14.30 uur

VOICES

Voices in Harmony, Maarten Stalpers | Muziek

Spelen in het Groot Arsenaal.
_______________________________________________________________________________________________


ZA 25 september 2022 14.00 uur

CULTUUR CARROUSSEL_______________________________________________________________________________________________


ZA 21 mei 2022 20.00 uur

LENTECONCERT

West Brabants Symfonie Orkest | Muziek


STOELEMAT_______________________________________________________________________________________________


i.v.m. Corona onder de leden van Flat-Out kan het optreden as zaterdag geen doorgang vinden. Kaarten blijven uiteraard geldig.

NIEUWE DATUM: ZA 30 april 2022

VOORJAARSCONCERT

FLAT-OUT | Muziek


Evenementenzaal De STOELEMAT


Daverend 2022 einde van corona inluiden met dit Voorjaarsconcert van Flat-out. De perfecte manier om het voorjaar te starten. Mix van geweldige en herkenbare up tempo muziek, gecombineerd met een flitsende lichtshow. The show must go on,  You are the dancing Queen and that's the way I liked it. LET OP: ER WORDEN 75 EARLY BIRD KAARTEN VERKOCHT.


ZA 30 april 2022, 21.30 UUR

Early Bird € 7,50 (incl. r.k.)

Voorverkoop € 13,50 (incl r.k.)
Aan de kassa € 15,-

r.k. = reserveringskosten

_______________________________________________________________________________________________


ZA 23 en ZO 24 april 2022

JUBILEUM VOORSTELLING

Jeugdtheater Rotonde | Toneel


"Het Wonderbaarlijke Sprookje van Jzzlf", (regie Wouter van de Watering), vertelt het verhaal van de veel te lieve prinses Princess en de saaie, norse beambte Hark, die

beiden de sleur van hun leven willen doorbreken en diep wegvluchten in het zogenaamde sprookjesbos.
Daar ontmoeten ze een hoop vreemde, nieuwe vrienden, maar ook twee Dealers die ze een nieuwe identiteit kunnen aanbieden. Dat dit de sleur van hun leven zal doorbreken is zeker, maar wat voor ongewenste gevolgen brengt dit nog meer met zich

mee….?ZA 23 en ZO 24 april 2022

14.00 uur | 19.00 uur € 9,00

_______________________________________________________________________________________________


ZONDAG 3 APRIL 2022

HOORNS IN CONCERT

Internationaal
Hoornensemble o.l.v. 

Jasper de Waal

Music


Hoornconcert door het Internationaal hoornensemble van het Amsterdams Conservatorium.

Het ensemble bestaat volledig uit studenten van Jasper de Waal en zal een spectaculair optreden verzorgen.

Voor de pauze zal Jasper zelf verschillende hoorns demonstreren zoals een schelp-hoorn, midwinter hoorn, natuurhoorn, wagnertuba en moderne hoorn.

(Met medewerking van een begeleidend strijkkwartet)


14.00 UUR € 6,00

_______________________________________________________________________________________________


DO 18 november 2021

OP NAAR DE 100

Willem Vermandere | Muziek


9 FEBRUARI 2020. Willem Vermandere vierde zijn 80e verjaardag in het Kursaal van Oostende

Willem: "Wat moet dezen oude vent nog verzinnen. Heeft hij al de rijmwoorden nog niet opgebruikt ? Blijkbaar was er de voorbije drie-vier jaar nog wat voorraad. Laat mij nog maar wat "tjolen" door onze lage landen en mijn gedacht zingen over onze wereld.


DO 18 november 2021
20.00 UUR € 21,-

_______________________________________________________________________________________________


VR 12 ZA 13 en ZA 20 november 2021

VROUWEN EN MANNEN

Toneelvereniging Première | Toneel


van regisseur Pepijn Schwartz
Een compilatie van monologen en dialogen vol humor, emotie en zwartgalligheid. 
Soms confronterend, soms hartverwarmend, soms klein en soms uitbundig, maar altijd herkenbaar.

De live muzikale ondersteuning geeft een extra dimensie aan dit mooie stuk. Een zoektocht naar de overeenkomsten en tegenstellingen in de relatie tussen vrouwen en mannen.

VRIJDAG 12 NOVEMBER IS UITVERKOCHTVR 12 ZA 13 en ZA 20 november 2021
20.00 UUR € 12,-

_______________________________________________________________________________________________


DO 04 november 2021

MAARTEN VAN ROSSEM

Performance


Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Al meer dan tien jaar vindt u in zijn eigen magazine, Maarten! diepgravende interviews en scherpe analyses…


DO 04 november 2021
20.00 UUR € 19,-

_______________________________________________________________________________________________


23, 24, 25 september 2021

KUNST

Theatercollectief Botox


Geschreven door:
Yasmina Reza, regie Rob Boas.


Een voorstelling over vriendschap. Niet over kunst. De aanleiding zou ook iets anders dan een schilderij kunnen zijn. Het stuk van Yasmina Reza gaat in wezen over de emoties die een rol spelen bij oordelende opmerkingen tussen vrienden.

En over hoe je vervolgens met die opmerkingen om gaat.

Kunst is een briljante tragikomedie, waarin veel gelachen kan worden


DO 23, 24, 25 september 2021
20.00 UUR € 12,-